Marketing La Manga Longstay - Stay4Golf

La Manga Club Resort

På La Manga har vi erbjudit longstay-resor i 5 år. La Manga är en mycket trevlig longstay destination som växt i populäritet för varje år. Framförallt november månad har blivit en mycket eftertraktad period. Under denna period har vi fullt aktivitetsprogram med tävlingar och andra aktiviteter.

La Manga har sedan länge varit ett resmål för golfentusiaster från hela Europa. La Manga har genom åren skaffat sig ett rykte som en av de allra bästa golfanläggningarna i Spanien, med sina tre golfbanor av yppersta klass och sitt 5-stjärniga Hotell Principe Felipe med 192 rum och de fina lägenheterna i Las Lomas Village. La Manga har även en kul Pitch & Putt-bana ritad av Seve Ballesteros! 18 hål, par 47.

Det finns lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum. I lägenheterna i Las Lomas Village finns ett fullt utrustat kök inkl. tvättmaskin/torktumlare. Alla lägenheter har a/c, TV, wifi, och värdeskåp. Fri parkering. På terrassen/balkongen har alla lägenheter möjlighet till grillning.

Det finns ett stort utbud av restauranger, barer och affärer, man behöver inte lämna området för att hitta det man söker.

Longstay-gäster har 30 greenfee i sitt 4-veckors paket. Dessa rundor kan fördelas fritt mellan de 3 banorna. På La Manga finns det fantastiska träningsmöjligheter. En stor driving range, 2 studios där duktiga tränare ger lektioner samt ett flertal övningsgreener för putt och närspelsträning.

Vi har svenska golfvärdar på plats som erbjuder er bästa möjliga service.

Vi arbetar med fria ankomsttider, för att ni skall kunna hitta bästa möjliga flygförbindelse för er longstay-vistelse.

Vi har samarbete med biluthyrare och buss/taxibolag om ni önskar hjälp med hyrbil eller transfer.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf 


Longstay med oss 
- mycket golf för pengarna!

Följ oss

040 - 29 44 00

info@stay4golf.se