Skip to main content

2022-02-24 Utflykt till Quarenta y tres fabriken!

Många är vi som sett den färgglada byggnaden, men nästan ingen har besökt denna fantastiska likör fabrik. Mycket speciell byggnad i alla dessa färger och en fabrik som verkligen har sin historia, mycket trevliga och fina lokaler med museum, fabrik, shop och provsmakningsrum.

Vårt program för dagen var följande:

När vi kommer fram blev vi serverade en välkomst dryck gjord på kaffe och likör 43, mycket god!

Därefter guidad tur både i museum och fabriken samt provsmakning och vi gjorde en liten promenad i deras trädgård där vi plockade citroner, mandariner, lime mm, som vi senare använde i vårt masterclass pass där vi komponerade vår egen drink.

Turen avslutades ute i solen där vi blev serverade deras senaste dryck gjord på likör 43 och ginger beer med tillhörande goda tapas och en liten likör 43:chokladsmak som dessert.

Det fanns även lite tid om någon ville handla i shopen.

Mycket trevlig och god utflykt, alla var så nöjda!