Skip to main content

Priser Veckoresor

Stay4Golf priser säsongen 2019-2020

Alla våra priser är i SEK och gäller per par (om ej annat angivits). Priserna är baserade på att det är två personer i varje boende om ej annat anges. I alla våra lägenheter ingår det el, värme, vatten, städning och byte av handdukar varje vecka, byte av lakan var 14:e dag, samt slutstädning.

Har ni gäster på besök på Senator kostar det 140 kr per person och natt (Halva priset för barn under 10 år). De skall vara rapporterade till Stay4Golf i god tid innan ankomst. Gästernas uppehåll skall, precis som annat boende, vara betalt i förskott och Stay4Golf skickar fakturan för gästerna så fort information om namn och tid erhållits. När gästerna anländer måste de registreras i golfreceptionen. 

På Mar Menor kostar det 160 kr per person och natt och på La Encarnacion 150 kr per natt att ha gäster och även här är det viktigt att meddela Stay4Golf i god tid. På La Manga är det ingen extrakostnad för övernattande gäster.

Era gäster har möjlighet att köpa rabatterad greenfee genom Stay4Golf och är välkomna att vara med på Stay4Golf´s aktiviteter i mån av plats.

OBS! Stay4Golf reserverar sig mot eventuella skrivfel och prisändringar som kan uppstå på grund av valutaförändringar, skatteändringar eller andra omständigheter utanför vår kontroll. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna innan slutfaktura skickas.

Se priserna för respektive boende via dessa länkar: