Skip to main content

NYHET

Weekend/Veckoresa Los Alcázares – Hotel 525


Info

Förutom att vi är longstay-specialister har vi också nöjet att kunna erbjuda våra kunder fantastiska weekend- veckopaket till Los Alcázares. Ni bor på hotell i centrala i Los Alcázares 

Los Alcázares  är den bästa, mest ikoniska och genuina orten i Murcia -regionen och en av de bästa i Spanien. Nära till soliga stränder, omgivet av massor av lokala butiker, barer och restauranger med stora terrasser som serverar all slags mat (lokalt och internationellt) och drycker.

Efter golfrundan kommer ni inte att hamna ensamma i den typiska resort hotellbaren. Vid hotellets tröskel, kommer ni att stå framför mer än 30 olika barer med fantastisk atmosfär, vilket gör upplevelsen roligare.

Vi erbjuder allt från kompletta skräddarsydda lösningar för grupper till kortare vistelser för par och kompisar med boende på hotellet  och ett par golfrundor. Våra gäster kan välja att spela på stadens 2 golfbanor, La Serena och Roda. Vill man ha mer variation samarbetar vi med 15 banor i distriktet, så vi kan erbjuda en stor variation i golfspelet.

Alla starttider kommer att vara förbokade åt er.


Fakta

Boendefakta

 • Lägenheter med 1 sovrum
 • Lägenheter med 2 sovrum
 • Luftkonditionering – Ingår
 • Värme/centralvärme – Ingår
 • Städning – En gång i veckan
 • Byte av lakan – Varannan vecka
 • Internet – Ja, Wifi i lägenheter
 • SPA med gym – mot tillägg
 • Reception – 24 h service
 • Hiss – Ja
 • Antal lägenheter – 100 st
 • Parkering/garage – Ja
 • Pool – Sommarperiod
 • TV-kanaler – spanska och någon internationell
 • Bussförbindelse – måndag-lördag dagtid

Adress & tel
Senator Golf & Spa Resort
Calle Infanta Cristina, 44
30710 Los Alcázares, Murcia
Tel: +34 968 583 060
Fax: +34 968 584 060

GPS
37°43’41.39” N – 0°52’12.69” V

Avstånd (km, källa Google maps)
Stranden 1,5 km
Alicante Flygplats 95 km
Los Alcázares 2 km
Cartagena 20 km
Murcia 45 km


Hotellet

Roda 525 Hotel. Beläget i Los Alcázares i den södra spanska regionen Murcia, som är en mycket populär destination för golf.

Fyrstjärniga Hotel 525 ligger i centrala Los Alcazares endast 5 minuters promenad från stranden. Med mer än hundra rum kan vi även ha större grupper. Här finns restauranger, bar, pool, gym och egen parkering. Ca 50 minuter från Alicante flygplats

Det finns dessutom ett stort utbud av restauranger, barer och affärer i absoluta närområdet.

Alla rum på Hotel 525 har en minibar och en TV med satellit- och kabelkanaler. Alla har också ett eget badrum samt en balkong.

Hotellet har en härlig roof-top bar med pool och en fantastisk utsikt över den närliggande stranden Playa Los Narejos


Golfen

Golf spelar ni på 2 banor La Serena Golfclub och Roda Golf Course. Bägge anläggningarna ligger inom 5 miniter från hotellet

I priset ingår daglig licens avgift, delad golfbil samt transfer till golfbanan.

Serena Golf’s 18-håls bana är designad av den erkänt duktige designern Manuel Piñero och omsluter det 500 år gamla tornet Torre del Rame, som ursprungligen byggdes för att hålla ett öga på de beryktade pirater som tog sin tillflykt till de lugna vattnen i Mar Menor.

Banan mäter 5.884 meter från gul tee och 4.923 meter från röd.

Serena är mycket populär bland de engelsmän och nordbor som bor här nere,

Anläggningen har ett stort klubbhus med alla faciliteter som kan tänkas. Golfshopen ligger på entréplan tillsammans med rymliga omklädningsrum och duschar. På övre plan finns det en a-la carte restaurang, en stor café-bar med utsikt över golfbanan och Mar Menor.

På Serena Golf känner du dig välkommen, personalen är mycket trevlig och hjälpsam vilket borgar för att du kommer att trivas här.

Roda Golf Course nära stränderna vid Mar Menor havet , en golfbana designad av Dave Thomas och som andas in essensen i detta lilla medelhavshörn i vart och ett av dess 18 hål. Banan – 6 177 meter – slingar sig smidigt längs i en behaglig böljande terräng, omgiven av en frodig medelhavsvegetation. Roda Golf den bästa välskötta golfbanan i Murcia-regionen

Klubbhus med en prisbelönt gastronomisk restaurang.


Priser


Prislista short-stay Hotel 525 – Los Alcázares tom 2022-12-31

Förfrågan

Priserna nedan gäller per person boende i delat dubbelrum på Hotell 525,  golf spel på två banor Roda Golf Course och La Serena Golf Club. Licens avgift ingår, samt golfvagn ingår också.

Stay4Golf är behjälpliga med transfer såväl från flygplatsen som till golfbanorna.
 

Hotel 525 

2022

Dubbelrum 3 nätter inkl frukost 2 greenfee 3 995 kr
Dubbelrum 7 nätter inkl frukost, 5** greenfee

7 695 kr

** minimum 3 golfrundor på RODA

Flyg och transfer från flygplats och ev. hyrbil ingår ej i priserna. Fria ankomst- och avresedagar

Svenska golfvärdar finns på plats i distriktet som bistår gästerna i Murcia. Vill ni ha annan längd och/eller ändra annat antal golfrundor, kontakta oss för offert.

Förfrågan


Karta