La Manga


Info

La Manga har sedan länge varit ett resmål för golfentusiaster. La Manga har genom åren skaffat sig ett rykte som en av de allra bästa i Spanien med sina tre golfbanor av yppersta klass och sitt 5-stjärniga Hotell Principe Felipe med 192 rum och de fina lägenheterna i Las Lomas Village. La Manga har även en kul Pitch & Putt-bana ritad av Seve Ballesteros! 18 hål, par 47.

Gäster som reser med oss på veckoresor har även frukost inkluderat i priset. Alla gäster i lägenheterna har fri tillgång till gym, bastu och inomhuspool (25 meter) i La Manga Spa som ligger inom bekvämt promenadavstånd.

La Manga har en gratis s.k. shuttle-buss inom området, både för gäster på hotellet och i Las Lomas Village. Det finns ett stort utbud av restauranger, barer och affärer, man behöver inte lämna området för att hitta det man söker för en lyckad vistelse.

La Manga lockar inte bara golfare, utan hit kommer även fotbollslag, tennisklubbar och cyklister för träningsläger i en mycket trevlig miljö!


Fakta

Boendefakta

 • Lägenheter med 1 , 2, 3 sovrum
 • Luftkonditionering – Ingår
 • Värme/centralvärme – Ingår
 • Städning – En gång i veckan
 • Byte av lakan – En gång i veckan
 • Internet – Ja, Wifi i lägenheter
 • SPA med pool och gym – ingår
 • Reception – 24 h service
 • Antal lägenheter – 180 st
 • Fri parkering
 • Pool – Sommarperiod
 • TV – spanska och internationella
 • Shuttlebus

Adress & tel
La Manga Club
30389 Cartagen, Murcia
Tel: +34 968 17 55 77
Fax: +34 968 33 1222

GPS
37.6043,-0.8025

Avstånd (km, källa Google maps)
Alicante Flygplats 120 km
Los Alcázares 32 km
Cartagena 29 km
Murcia 68 km


Bokningsregler Golf

Reser ni på veckoresor eller weekendresor med oss till La Manga har ni tillgång till alla 3 banorna, South, North och West Course.

Greenfee och golf med förbokade starttider ingår i alla våra hotell- och golfpaket.

Vill ni komplettera med spel på andra banor i regionen anger ni det i er förfrågan, så lägger vi med det i er offert. Mer information om banorna finns under golffliken i menyn.


Hotel Principe Filipe

Hotel Príncipe Felipe ligger, med sina 190 rum, centralt i resorten. De eleganta rummen har en balkong med utsikt över poolen eller golfbanan. Alla rummen på hotellet har balkong, a/c, TV, wifi, värdeskåp, kaffekokare, minibar mm. Fri parkering finns precis utanför hotellet.

La Mangas restauranger erbjuder en rad olika val, bland annat italienskt, spanskt, asiatiskt, indiskt och amerikanskt. Hotellet har pianobar och en bar i lobbyn.

Som gäst på hotellet har man tillgång till SPA, gym, bastu och uppvärmd pool. SPA:et ligger 3 km från hotellet och det går shuttlebussar inom området som gör det lätt att ta sig dit.

Stränderna vid Mar Menor, Europas största saltvattensjö, ligger bara 10 minuter bort med bil.


Lägenheter

Las Lomas Village heter området där lägenheterna på La Manga resort ligger. De har en mix av olika lägenhetstyper. Dessa välutrustade lägenheter ligger på en vacker sluttning med panoramautsikt.

I lägenheterna i Las Lomas Village finns ett fullt utrustat kök med spis, mikrovågsugn, kyl/frys, diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare. Alla lägenheter har a/c, TV, wifi, och värdeskåp. Fri parkering.

Som gäst i lägenheterna har man fri tillgång till deras fantastiska SPA med en 25-meters inomhuspool och ett mycket välutrustat gym. La Mangas SPA ligger alldeles i närheten av lägenheterna.Prislista La Manga short stay – säsongen 2020/21

Prislista Hotel Principe Felipe på La Manga Club Resort – säsongen 2020/21

Kontakta Stay4Golf för priser, info@stay4golf.se 

Prislista lägenheter på La Manga Club Resort – säsongen 2020/21

Kontakta Stay4Golf för priser, info@stay4golf.se 

 


Karta


Longstay med oss 
- mycket golf för pengarna!

Följ oss

040 - 29 44 00

info@stay4golf.se