Skip to main content

2022-03-12 – – 13 Helgskoj, Quiz och Äventyrsgolf

På lördagen var det dags för en quiz-kväll! Många luriga frågor under kvällen. Som vanligt var det en break för lite mat och det var en buffé som stod på menyn. Det blev en stenhård kamp som behövde avgöras med utslagsfrågor!

Söndagen var det dags för äventyrsgolf och återigen hade vi ett fantastiskt rekord. Sven-Ingvar Nilsson gjorde 4 HIO´s på sin runda. Detta bidrog starkt till att han vann herrklassen med finfina 44 slag. Tvåa i herrklassen blev Robban Persson med 46 slag och bronspengen tog Svante Nordström med 47 poäng.

I damklassen vann Inga-Lill Andersson med 47 slag. På andra plats kom Mona Bodin med 48 slag och på tredje plats kom Mona Vänman med 51 slag.

Lagtävlingen vanns av Mona Vänman, Sven-Ingvar Nilsson, Inga-Lill Andersson och Leif Jormsjö. Efter tävlingen var det som vanligt en gemensam middag med prisutdelning.