Skip to main content

Preliminärbokning

Preliminärbokningar kommande säsong 2025-2026

Nu har vi öppnat för preliminärbokningar för – Destino del Sol, La Encarnación och La Manga – säsongen 2025/2026 (sept. -25 tom april -26). Vi har ett par viktiga saker vi vill informera om nedan.

Fyll i nedan formulär så sänder vi dig en offert i senare delen av april 2025.

Vi har sett ett ökat antal ankomster i september de senaste åren, vi har beslutat att ha säsongsstart 15 september, med allt vad det innebär i form av tävlingar och aktiviteter. Vi kommer under den första perioden även att ha lite 9-håls tävlingar varvat med 18 håls tävlingar då det normalt är lite varmare än vad vi är vana vid.

Avtalen med våra leverantörer – Destino del Sol och La Encarnación – ser lite annorlunda ut för kommande säsong: ni kommer fortfarande att kunna välja vilka dagar ni vill ankomma och avresa, men med vissa förbehåll. Förbehållen kommer endast vara kopplat till resor med ankomst september och oktober.
Vi kommer att kunna erbjuda resor med ankomst under september och oktober som har hemresa senast 31 oktober.

Vi erbjuder inga resor som går över månadsskiftet oktober/november, då det skapar för många tomma lägenheter i början och slutet av respektive månad (undantaget är om det är 8 veckors resor med ankomst i börja av oktober).
Ankomst from 1:a november och framåt har inga begräsningar.

Har ni specifika önskemål, tex, lägenhetstyp (som ej finns att välja i lista) eller liknande, fyll i dem i rutan “Övrig information”.

För er trygghet har vi ÖPPET KÖP läs mer på vår hemsida under allmänna villkor.

För utförligare information om golfpaket på Senator Mar Menor – La Serena golfclub klicka på länken GOLFPAKET SERENA

Har ni andra frågor så maila oss gärna på info@stay4golf.se

    I och med den nya dataskyddsförordningen (GDPR) behöver vi ert samtycke för att kunna hantera era personuppgifter. Samtycket avser följande personuppgifter: namn, kontaktuppgifter, foto, film. Användning både i tryckt och i digital form.
    Användningen avser publicering på Stay4golfs webbsidor, sociala medier, nyhetsbrev, broschyrer och annat tryckt material, detta stycke avser endast av foto och film
    Stay4golf är inte skyldig att meddela när sådan användning/publicering kommer att ske.
    Vill ni veta vilka uppgifter vi har i våra register eller veta mer om vår policy för att hantera kunduppgifter kontaktar ni Björn Gerdman på info@stay4golf.se. Läs mer om vår personuppgiftspolicy via denna länk

    Var vänlig och kontrollera att alla uppgifter stämmer innan du klickar på "Skicka" för att skicka in din intresseanmälan. Tack!