Skip to main content

La Manga Club Resort

                                     Ett eldorado för golfentusiasten

  • Exklusiv Golf Resort med 3 härliga banor

  • Femstjärnigt hotell & premium lägenheter

  • Fantastiska träningsmöjligheter

  • Svenska golfvärdar

  • Fria ankomst och avresedagar

  • Prisvärt alternativet!

Stay4Golf har vi erbjudit golfresor till La Manga  sedan 2015. La Manga har sedan länge varit ett resmål för golfentusiaster från hela Europa och har genom åren skaffat sig ett rykte som en av de allra bästa golfanläggningarna i Spanien, med sina tre golfbanor av yppersta klass och sitt 5-stjärniga Hotell Principe Felipe med 192 rum. Det finns ett fantastiskt övningsområde med väl tilltagen driving range, 2 studios och stora ytor för närspels- och putt-träning. Det har gjort att många träningsgrupper har sökt sig till La Manga över åren. Utöver hotellets egna restauranger finns det ett bra utbud av restauranger på området.

På La Manga har vi för våra longstay-gäster jättefina lägenheter med ett eget poolområde med uppvärmd pool året om. Det finns lägenheter med 2 sovrum och 3 sovrum. Lägenheterna på La Manga heter La Quinta och ligger i hjärtat av La Manga Club Resort. Vi erbjuder rymliga, luftkonditionerade lägenheter med balkong med grillmöjligheter och ett fullt utrustat kök inkl. tvättmaskin. Lägenhetsanläggningen har egen restaurang och bar som vi kommer att nyttja för en del av våra middagar och pubkvällar. Det finns fri parkering vid lägenheterna. Longstay-gäster har 30 greenfee per person i sitt 4-veckors paket. Dessa rundor kan fördelas fritt mellan de 3 banorna. 


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf