Skip to main content

Caleia Mar Menor

Bästa alternativet att njuta av en verklig fristad på Costa Cálida!

  • Bästa klimatet för året runt golf

  • En härlig golfanläggning med mycket puls

  • Möjlighet till spel på 3 banor

  • Svenska golfvärdar

  • Fria ankomst och avresetider

På Mar Menor har vi erbjudit golfresor sedan 2011. Mar Menor är en populär golfanläggning där ni har golfspel på hemmabanan Mar Menor och på närliggande Saurines och Hacienda del Alamo. På Mar Menor kan du bo på det 5-stjärniga hotellet som ligger centralt placerat på området eller i lägenhet. De har lägenheter med 1,2 och 3 sovrum.

Inne på området har ni fyra trevliga restauranger att välja på förutom klubbrestaurangen. Det finns också en trevlig pub vid hotellet. Det finns en livsmedelsbutik med bra sortiment. Anläggningen har också 6 stycken padel-banor och en minigolfbana för de som söker lite extra motion eller spänning vid sidan om sina golfrundor. För de som vill träna mycket finns det en driving-range och övningsgreener.

Mar Menor är en mycket trevlig destination som varit populär hos oss skandinaver i många år. På Mar Menor erbjuder vi våra longstay-gäster lägenheter med 1 eller 2 sovrum. Lägenheterna är luftkonditionerade och har alla en balkong eller uteplats. Lägenheterna har ett fullt utrustat kök. Fritt WIFI och internationella TV-kanaler.  Det finns fri parkering vid lägenheterna. Longstay-gäster spelar hur mycket golf de vill fördelat på de tre banorna. Man betalar en avgift på 9 Euro per person och runda vid spel. Det ingår en middag per person och vecka på någon av anläggningens restauranger.

För gäster som stannar kortare perioder kan vi skräddarsy er vistelse med valfritt antal övernattningar, valfritt antal golfrundor och om ni väljer att ha frukost, halv- eller helpension. Alla era starttider är förbokar vi.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf