Skip to main content

Mar Menor

BOKA NU

  • Boka NU så gäller innevarande säsongspriser, med ankomst senast 30 oktober

  • Bästa klimatet för året runt golf

  • En härlig golfanläggning med mycket puls

  • Möjlighet till spel på 3 banor

  • Svenska golfvärdar

  • Fria ankomst och avresetider

Njut av en verklig fristad på Costa Cálida!

Mar Menor är en mycket trevlig destination som varit populär hos oss skandinaver i många år. På Mar Menor erbjuder vi våra longstay-gäster lägenheter med 1 eller 2 sovrum.  

Golfspel på hemmabanan Mar Menor, de första 9 hålen designades av Dave Thomas,  de sista 9 hålen designades av Nicklaus Design.

Särskilt omnämnande bör den vackra sjö som går runt 13,14 och 15, som gör denna del av banan till en utmaning, känt lokalt spelarna som “amen hörnet” av Mar Menor.

Vi spelar även närliggande Saurines – design JACK NICKLAUS och Hacienda del Alamo design – DAVE THOMAS .

På Mar Menor kan du bo i lägenheter med 1,2 och 3 sovrum.

Inne på området har ni fyra trevliga restauranger att välja på förutom klubbrestaurangen. Det finns också en trevlig pub vid hotellet. Det finns en livsmedelsbutik med bra sortiment. 

 Det ingår en middag per person och vecka på någon av anläggningens restauranger.

För gäster som stannar kortare perioder kan vi skräddarsy er vistelse med valfritt antal övernattningar, valfritt antal golfrundor och om ni väljer att ha frukost, halv- eller helpension. Alla era starttider är förbokar vi.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf