Skip to main content

Costa Cálida experten

Senator Mar Menor

Mer än du behöver,
allt du önskar dig!

Senator Mar Menor Golf & Spa Resort**** är perfekt beläget vid golfbanan La Serena Golf, nära orten Los Alcázares, i regionen Costa Cálida, alldeles intill saltvatten lagunen Mar Menor Anläggningen har restaurang, en utomhuspool med rutschbanor omgiven av palmer

Golf spelas närmast på vår “hemmabana” La Serena, dessutom finns det möjlighet till spel på ytterligare till 6 banor inom ca 30 minuter

Lägenheterna på Senator har en hemtrevlig inredning. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till hotellet, varje lägenhet har egen höghastighets fiber uppkoppling som ingår i priset

La Serena Golf är huvudsakligen platt bana och de största svårigheterna är Levante-vinden och en del vattenhinder. Banan är inte så lång, den har en traditionell struktur. Noggrannhet från tee är ett måste, när man ibland behöver tränga sig fram till green bland kluster av bunkrar och de tidigare nämnda vattenhindren. La Serena Golf har ett stort klubbhus med alla faciliteter och tjänster.

La Encarnación 

En genuin pärla vid havet

Vakna upp på La Encarnación och bli bländad av soluppgången i det glittrande havet, ta en morgonpromenad på den fem kilometerlånga strandpromenaden, avsluta med ett dopp saltvatten lagunen Mar Menor, det lilla havet, det har under lång tid påståtts ha helande effekter, främst på grund av den höga salthalten.

Vi erbjuder lägenheter i spansk rustik stil med havsutsikt. Lägenheter de är granne med stadens bästa restaurang, som på torsdagar och söndagar bjuder på liveshow med levande musik samt flamenco uppträdanden

 Det finns ett rikligt utbud av restauranger och butiker i närheten.

Det finns 2 sovrums lägenheter med havsutsikt, vi har även några lägenheter med 1 sovrum. Alla lägenheter har fullt utrustat kök med spis, mikrovågsugn, kyl/frys och tvättmaskin TV och fri wifi.

Golf spelas på GNK banorna där det ingår 3 olika banor. Greenfees kan fördelas fritt mellan banorna El Valle, La Torre, Hacienda Riquelme. Tycker man inte det räcker, så kompletterar man med några rundor på La Serena Golf.

Mar Menor

En wedge från golfbanan

Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort  har ett mycket bra läge i Costa Cálida några km från kusten och den genuina spanska byn Los Alcázares.

Boende erbjuds på fyrstjärniga Hotel Caleia Mar Menor Golf & Spa Resorts och The Residences som är lägenhetsboende.

The Residences erbjuder lägenhetsboende av verkligt hög klass. Välj mellan lägenheter med ett, eller två sovrum.

Lägenheterna, som ligger i trevliga två- och trevåningsbyggnader, har alla en rymlig terrass eller balkong, fullt utrustat kök, värdeskåp, gratis WiFi, satellit-TV, a/c, värmeanläggning, mm

Mar Menor har tre fina golfbanor varav en, den trevliga parkbanan Mar Menor och dessutom kan du spela den spektakulära ”ökenbanan” Saurines samt mästerskapsbanan Hacienda del Alamo designad av Dave Thomas, här finns även en jättebra träningsanläggning med bla Academy Course, en 6 håls träningsbana allt.

Allt inom ligger på bekvämt köravstånd.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Den varma kusten

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

22 högklassiga banor inom en timmes restid

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf