Skip to main content

La Manga North course

La Manga North course

Info

La Manga erbjuder tre golfbanor av toppklass. South, North och West Course. South och North-banorna ligger alldeles vid hotellet och invigdes redan 1971 och West Course byggdes till senare och ligger en liten bit från hotellet.

North Course är ganska lik South, också av parkbanekaraktär. North Course är en kortare bana och är den av La Manga banorna som anses lättast.

Där finns jättebra träningsområden med driving range, putting- och chipping-greener. Här ligger även La Mangas Academy med flera bra tränare.

De har en pro-shop med distriktets bästa urval av golfkonfektion. Det finns uthyrning av trolleys, scooters och golfbilar..

Efter rundan kan man välja på att gå upp i klubbhusets andra våning till golfrestaurangen eller så väljer man att gå upp till hotellets uteservering, då 18:e green på North Course ligger precis intill.


Fakta

Generell info

Designer: Robert Puttman och Arnold Palmer
Öppnad: 1971
Bankaraktär: Parkbana
Antal hål: 18
Banfakta: Par 71,5429 4964
Drivingrange: Matta
Övningsgreen: 2 st
Närspelsområde: Ja
Trolley: Ingår ej
Banor i närområdet: 20 st
HCP-gräns: 36
Bokning: +34 968 17 55 77

Faciliteter
Pro Shop
Restaurang
Bar
Omklädningsrum

GPS
37.6043, -0.8025


Färdbeskrivning

1. Ni kör AP-7 söder ut mot Cartagena. Innan ni kommer till Cartagena är det skyltat hela vägen till La Manga.

2. Skall ni till South Course eller North Course tar ni första avtagsvägen till vänster när ni är inne på området. Ni kör ner och parkerar innan klubbhus och kontor.

3. Skall ni till West Course behöver ni köra en knapp kilometer längre och då ta av till vänster. Ni kommer direkt in på parkeringen.


Karta