Skip to main content

Golfskolan med David och Mark på utflykt

Stay4Golf har ett samarbete med David Green och Mark Dewdney, Två Skånebaserade golfpro´s som nu är på Mar Menor med sina golfsugna kamrater. På onsdagen arrangerade vi en utflyktsdag – det blev lite vila från golfen!

Bussen hämtade vid hotellet och vi styrde mot regionhuvudstaden Murcia. Vi hade kollat väderprognosen och det fanns risk för regn, så vi hade säkrat upp med lite regn ponchos! Vi hade dock tur och vår rundvandring i Murcia klarade vi utan regn! Vi fick se en hel del av gamla Murcia med katedralen som höjdpunkten! Vi såg också många andra vackra byggnader med mycket historia.

Vi avslutade stadsrundturen med lite egen tid, då alla fick strosa runt på egen hand för lite shopping och lunch. Sedan åkte vi vidare på vår utflykt.

45 minuters bussfärd, som tog oss till Jumilla och vingården Madrid Romero där vinmakerskan Rosana mötte oss. Detta är en vingård som verkligen ger ett sobert och trevligt intryck. Vid ankomst bjöds på välkomstdryck och presentation av vingården samt rundvandring i fabriken och vi fick se en del av produktionen. Rundvandringen avslutades med en aromatestning för att öppna våra luktsinnen.

När vinvandringen var till ända så väntade en vinavsmakning, där vi bjöds på 6 olika viner. Vi smakade både deras olika röda, rosé och vita viner samt ett dessertvin, åsikterna var många, men den gemensamma nämnaren var att det var väldigt goda viner. Till vinerna serverades en spännande tapasbuffé.

Vi tackar Eva som var vår reseledare denna dag.