Skip to main content

Longstay på La Manga Club

En av Spaniens bästa golfanläggningarna

BOKA NU

  • Exklusiv Golf Resort med 3 härliga banor

  • Lyxiga premium lägenheter 

  • Fantastiska träningsmöjligheter

  • Svenska golfvärdar

  • Fria ankomst och avresedagar

  • Livsnjutning!

Golfanläggningen för den kräsne golfaren!

La Manga Club har sedan länge varit ett resmål för golfentusiaster från hela Europa och har genom åren skaffat sig ett rykte som en av de allra bästa golfanläggningarna i Spanien, med sina tre golfbanor av yppersta klass. Det finns ett fantastiskt övningsområde med väl tilltagen driving range, 2 studios och stora ytor för närspels- och putt-träning. Det finns ett både ett stort och bra utbud på restauranger.

Longstay gäster bor på La Quinta Club, ligger i hjärtat av La Manga Club Resort här erbjuder vi lyxiga luftkonditionerade villor byggda i traditionell andalusisk stil med utsikt över La Manga Club och panoramautsikt över Mar Menor och Medelhavet. Det finns tillgång till höghastighets-WI-FI med anslutningshastigheter på upp till 100 Mbs. Det finns balkong med grillmöjligheter och ett fullt utrustat kök inkl. tvättmaskin. Longstay-gäster har 14 greenfee per person i sitt 4-veckors paket. Dessa rundor kan fördelas fritt mellan de 3 banorna.

La Quinta’s nav är den privata uppvärmda poolen, som ligger i anslutning till La Quinta Clubs La Solana Bar & Restaurant Här kan du koppla av och njuta av det fantastiska köket.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf