Skip to main content

La Torre – Årets Nyhet

Short- och Longstay

La Torre websida

La Torre är en golfanläggning som många svenskar besökt genom åren.

La Torre ligger i Roldan, knappa 3 mil från regionstaden Murcia.

La Torre Golf Resort skapar en känsla av en liten stad – med sitt torg – och erbjuder en mängd aktiviteter och förströelse som SPA restauranger och barer, golf, pooler, parker, tennis- och paddelbanor, frisör- och skönhetssalong och utomhus gym.

Våra short stay gäster bor på DoubleTree by Hilton La Torre & GNK Golf ****.

Hotellet är en byggnad centralt belägen på anläggningen med 133 rum, här njuter du maximalt av såväl komfort som lyx. Rummen är spatiösa har terrass med spektakulär utsikt över golfbanan här erbjuds inte bara en plats att koppla av för kroppen med vårt breda utbud av spa-alternativ, men du kan också njuta av vårt kulinariska kök.

Vi säkra på att du kommer att älska rum, sviter och lounger. Vill du unna dig något extra så är detta stället!

Alla lägenheterna på La Torre har 2 sovrum. I lägenheterna finns ett fullt utrustat kök, inkl tvättmaskin. Alla lägenheter har a/c, TV, wifi, och värdeskåp. Fri parkering finns i anslutning till lägenheterna.

Det finns ett utbud av restauranger, barer och affärer, man behöver inte lämna området för att hitta det man söker för en lyckad vistelse.

Våra longstay-gäster spelar golf på 4 banor, hemmabanan La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme och Alhama Signature. Samtliga banor är ritade av Jack Nicklaus. Man är medlem i dessa 4 banor och spelar hur många rundor man vill. Man erlägger vid spel en avgift på 9 Euro per runda och person.

På La Torre finns det en drivingrange och övningsgreen.

Vi har svenska golfvärdar på plats som erbjuder er bästa möjliga service.

Vi arbetar med fria ankomsttider, för att ni skall kunna hitta bästa möjliga flygförbindelse för er longstay-vistelse.

Vi har samarbete med biluthyrare och buss/taxibolag om ni önskar hjälp med hyrbil eller transfer.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf