Skip to main content

Årets Nyhet II  –  Short stay
Murcia City Golf

Murcia City Golf

Varför inte välja ett cityboende för din nästa golfresa? Vi erbjuder boende på 4-stjärniga Hotel Tryp Rincon de Pepe i centrala Murcia.

Avslappnad Murcia har gott om sevärdheter-från moriska trädgårdar till den utsmyckade arkitektoniska blandningen av Plaza Cardenal Belluga. Medelhavsdalar, berg och kustlinjer lockar längre bort; medan kvällarna väcker ett surr i staden som vara långt fram på småtimmarna.

Murcia erbjuder en härlig atmosfär med många trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen. Hotellet ligger i absoluta hjärtat av Murcia, nära katedralen, stadshuset, Ramon Gaya museet och arkeologiska museet. Några minuter bort ligger shopping områden, populära restauranger, barer och nattklubbar.

Vi erbjuder spel på en kombination av 3 närliggande golfbanor:

  • Altorreal Golf – Dave Thomas Design – ca 15 minuter transfer
  • El Valle Golf – Nicklaus Design – ca 25 minuter transfer
  • Hacienda Riquelme – Nicklaus Design – ca 30 minuter transfer

Våra citypaket i Murcia inkluderar transfer från flygplatsen och transfer till era golfrundor. Alla era golfrundor kommer att vara förbokade.

Vi har svenska golfvärdar på plats som erbjuder er bästa möjliga service. Vi arbetar med fria ankomsttider, för att ni skall kunna hitta bästa möjliga flygförbindelse för er longstay-vistelse.

Vi har samarbete med biluthyrare och buss/taxibolag om ni önskar hjälp med hyrbil eller transfer.

ALTORRAL hål 12

Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf