Offert Longstay

Offert för Longstay

Fyll i nedan formulär så sänder vi dig en offert, finns ej tillgänglighet för önskat alternativ, återkommer vi via mail med ett liknande förslag.

Har ni specifika önskemål, tex, lägenhetstyp, ändrat antal greenfee (som ej finns att välja i lista) eller liknande, fyll i dem i rutan “Övrig information”.

Har du fler presentkort så skriv dessa numren i fältet “Övrig information”

Har ni andra frågor så maila oss gärna på info@stay4golf.se

Som vanligt har vi flexibla ankomst- och avresedagar.


  * GNK/UGolf/Roda

  I och med den nya dataskyddsförordningen (GDPR) behöver vi ert samtycke för att kunna hantera era personuppgifter. Samtycket avser följande personuppgifter: namn, kontaktuppgifter, foto, film. Användning både i tryckt och i digital form. Användningen avser publicering på Stay4golfs webbsidor, sociala medier, nyhetsbrev, broschyrer och annat tryckt material, detta stycke avser endast av foto och film
  Stay4golf är inte skyldig att meddela när sådan användning/publicering kommer att ske. Vill ni veta vilka uppgifter vi har i våra register eller veta mer om vår policy för att hantera kunduppgifter kontaktar ni Björn Gerdman på info@stay4golf.se. Läs mer om vår personuppgiftspolicy via denna länk

  Var vänlig och kontrollera att alla uppgifter stämmer innan du klickar på "Skicka" för att skicka in din intresseanmälan. Tack!


  Longstay med oss 
  - mycket golf för pengarna!

  Följ oss

  040 - 29 44 00

  info@stay4golf.se