Skip to main content

Dags att boka höstens golfresa till Spanien

Nu är det dags att boka höstens golfresa . 
Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan lätt spela flera banor under en och samma golfresa.
Vi kan erbjuda många trevliga destinationer för din golf vistelse, vi beskriver nedan två av våra pärlor.
I Los Alcázares håller vi till på Senator Mar Menor och La Encarnación.
SENATOR Mar Menor som ligger just vid golfbanan La Serena knappt en wedge från lägenheterna, strax utanför den charmiga byn Los Alcázares ca 15 minuters promenad, anrika La Encarnación som ligger centralt vid strandpromenaden vid lagunen Mar Menor.
Vi har svenska golfvärdar på plats som anordnar tävlingar, middagar, pubkvällar, utflykter, vattengympa, golfgympa, mm.

Klicka på en bild så får du veta mer!

Senator Mar Menor

Mer än du behöver, allt du önskar dig!

Senator Mar Menor Golf & Spa Resort**** är perfekt beläget vid golfbanan La Serena Golf, nära orten Los Alcázares, i regionen Costa Cálida, alldeles intill saltvatten lagunen Mar Menor Anläggningen har restaurang, en utomhuspool med rutschbanor omgiven av palmer

Golf spelas närmast på vår “hemmabana” La Serena, dessutom finns det möjlighet till spel på ytterligare till 6 banor inom ca 30 minuter

Lägenheterna på Senator har en hemtrevlig inredning. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till hotellet, varje lägenhet har egen höghastighets fiber uppkoppling som ingår i priset

La Serena Golf är park bana och de största svårigheterna är Levante-vinden och en del vattenhinder. Banan är inte så lång, den har en traditionell struktur. Noggrannhet från tee är en bra utgångspunkt, när man ibland behöver tränga sig fram till green bland kluster av bunkrar. La Serena Golf har ett stort klubbhus med alla faciliteter och tjänster.

Här har vi också vårt servicekontor för alla våra gäster på Costa Cálida på denna anläggning.

La Encarnación 

Den genuin pärla vid havet
Vakna upp på La Encarnación och bli bländad av soluppgången i det glittrande havet, ta en morgonpromenad på den fem kilometerlånga strandpromenaden, avsluta med ett dopp saltvatten lagunen Mar Menor, det lilla havet, det har under lång tid påståtts ha helande effekter, främst på grund av den höga salthalten.

Vi erbjuder lägenheter i spansk rustik stil med havsutsikt. Lägenheter de är granne med stadens bästa restaurang, som på torsdagar och söndagar bjuder på liveshow med levande musik samt flamenco uppträdanden

Det finns ett rikligt utbud av restauranger och butiker i närheten.

Det finns 2 sovrums lägenheter med havsutsikt, vi har även några lägenheter med 1 sovrum. Alla lägenheter har fullt utrustat kök med spis, mikrovågsugn, kyl/frys och tvättmaskin TV och fri wifi.

Golf spelas på GNK banorna där det ingår 3 olika banor. Greenfees kan fördelas fritt mellan banorna El Valle, La Torre, Hacienda Riquelme. Tycker man inte det räcker, så kompletterar man med några rundor på La Serena Golf.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Den varma kusten

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

22 högklassiga banor inom en timmes restid

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf