Skip to main content

SENATOR Mar Menor

Mycket mer än “bara” golf!

  • Bästa klimatet för året runt golf

  • Mycket golftävlingar och andra aktiviteter

  • Möjlighet till spel på upptill 8 banor

  • Svenska golfvärdar

  • Fria ankomst och avresetider

Stay4Golf grundades 2010. På Senator Mar Menor har vi erbjudit golfresor sedan 2010. Senator är en populär golfanläggning som ligger i utkanten av den trevliga staden Los Alcázares. Boende på Senator har golfbanan La Serena tvärs över gatan. På Senator Mar Menor bor man på det 4-stjärniga hotellet som ligger centralt placerat eller i lägenhetskomplexen som omger hotell- och poolområdet. De har lägenheter med 1 och 2 sovrum.

Mar Menor är en mycket trevlig destination som varit populär hos oss skandinaver i många år. Lägenheterna på Senator Mar Menor är luftkonditionerade och har alla en balkong eller uteplats. Lägenheterna har ett fullt utrustat kök med diskmaskin, tvättmaskin och mikrovågsugn. De har fritt WIFI, fritt värdeskåp och internationella TV-kanaler. Det finns fri parkering och förrådsutrymme i källaren. Det finns också cyklar man kan låna kostnadsfritt.

Det finns restaurang och bar på hotellet och på golfklubben tvärs över gatan. Det finns också ytterligare restauranger i närområdet, i staden Los Alcázares finns det ett stort utbud av bra restauranger.

Longstay-gäster kan bla välja mellan fri golf eller golf varannan dag på hemmabanan La Serena. Man kan välja till spel på 7 andra banor i regionen om man söker lite mer varierat golfspel (de banorna är La Torre, El Valle, Saurines, Mar Menor, Hacienda del Alamo, Hacienda Riquelme och Alhama).

La Serena banan är en parkbana, designad av Manuel Pinero, som erbjuder breda fairways, snälla ruffar och ganska stora greener. Banan är ganska platt och lätt att gå, vilket uppskattas av många. Svårigheterna på banan utgörs av vattenhinder. Golfrestaurangen på klubbhusets andra våning har en stor terrass där man gärna tar något gott att dricka och äta efter rundan. För de som vill träna mycket finns det en driving-range och flera övningsgreener.

För gäster som stannar kortare perioder kan vi skräddarsy er vistelse med valfritt antal övernattningar, valfritt antal golfrundor på valfria banor och om ni väljer att ha frukost och halvpension. Alla era starttider är förbokar vi.

Vi har svenska golfvärdar på plats som erbjuder er bästa möjliga service.

Vi har fria ankomsttider, för möjlighet att hitta bästa möjliga flygförbindelse för er longstay-vistelse.

Vi har samarbete med biluthyrare och buss/taxibolag om ni önskar hjälp med hyrbil eller transfer.

För grupper hjälper vi till med flygbokningar och transfers.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf