Skip to main content

Dags att boka vårens longstay till Spanien

Longstay med svenska golfvärdar

Nu är det dags att boka vårens longstay. Varför inte prova på golfparadiset Costa Cálida (Den varma kusten) till våren?
Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan lätt spela flera banor under en och samma golfresa.
Vi kan erbjuda många trevliga destinationer för longstay, vi beskriver här 2 av våra pärlor, en som ligger på anrika La Manga och en som ligger strax utanför den charmiga byn Los Alcázares.

I Los Alcazares håller vi till på Senator Mar Menor.

Här erbjuder vi lägenheter med 1 eller 2 sovrum. Lägenheterna är välutrustade med tvättmaskin och diskmaskin, kostnadsfritt värdeskåp och WIFI. Gratis parkering i garage.


Man spelar sin mesta golf på hemmabanan La Serena som ligger tvärs över gatan för lägenheterna. Många som bor här väljer också att lägga till spel på en del av grannbanorna. I sina longstay-paket. Det finns även här bra träningsmöjligheter med driving range och övningsområden för pitch, chip, bunker och puttning.

Vi har svenska golfvärdar på plats som anordnar tävlingar, middagar, pubkvällar, utflykter, morgongympa, mm.

Här har vi också vårt servicekontor för alla våra gäster på Costa Calida på denna anläggning.

La Manga erbjuds fantastiska lägenheter på La Quinta.

Här erbjuder vi lägenheter med 2 sovrum, det finns även några lägenheter med 3 sovrum om man är flera som vill bo tillsammans.  Lägenheterna är välutrustade med tvättmaskin och diskmaskin, kostnadsfritt värdeskåp och WIFI. Gratis parkering på gatan utanför lägenheterna.

La Quinta ligger i byn med närhet till restauranger, butiker, tennis- och padelcentrum, mm. Här har vi en uppvärmd pool som gör att vi kan ta ett dopp hela säsongen! Man spelar golf på anläggningens 3 golfbanor, North, South och West Course. På La Manga har man fantastiska övningsområden med driving range och stora områden för pitch, chip, bunker och putt-träning.

Vi har svenska golfvärdar på plats som anordnar tävlingar, middagar, pubkvällar, utflykter, mm.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Den varma kusten

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

22 högklassiga banor inom en timmes restid

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf