Skip to main content

2021-12-23 Stay4Golf julgolf och julfest

Tomtarna bjuder som alltid in till julgolf och julfest den 23:e december! Som vanligt är jultävlingen en lagtävling, denna gång 4 manna bästboll 6-6-5-1.

Prisutdelningen hade vi på kvällens julfest där alla hade tagit med sig en julklapp, för självklart skulle vi leka julklappsleken när alla priserna var utdelade! Restaurangen hade dukat upp trevligt för fest!

Bästa laget hamnade på 100 poäng jämnt! Det var Karin Lundqvist, Robban Persson, Hans-G Johansson och Kjell Olsson. På silverplats kom Bollnäsgänget Margareta Wängdal, Anki Hedlund, Dan Lundqvist och Ulf Persson. Bronspengen lade Eva Carlsson, Stefan Jansson, Lars Schüler och P-A Jansson beslag på.

Anki var närmast hål med finfina 0,81 från pinnen.

Vi började middagen med en härlig silltallrik och tillhörande snaps och lite roliga snapsvisor.
Efter våra mer spansk inspirerade huvudrätter var det sedan dags för spännande efterrätter!

Efter middag och prisutdelning var det dags för tomten att titta in. Många blev förvånade över innehållet i sina paket, vissa avlånga paket som var lite bristfälligt inslagna, skapade inte lika mycket förvåning!

 God Jul!