Skip to main content

2022-02-15 Pubafton

La Serenas driving range ligger i skymning och de sista rangebollarna samlas in. Under tiden samlas gästerna för att avnjuta inte mindre än tre olika prisutdelningar. Vissa är lite mer muskel-möra än vanligt efter gårdagens Alla Hjärtans Dag-fest med tillhörande dans.

Första tävling ut är Partävling Bästboll från Saurines lördag 12 februari. Det var en av de få tävlingar där det var HELT TOMT på Närmast Hål-listan och Stay4Golf sparade en ryggsäck. Prisutdelningen dominerades av familjen Olsson

Andra tävling ut är Partävling Bästboll på Roda på Alla Hjärtans Dag den 14 februari:

Tredje tävling ut är förmiddagens 9+hålsrunda Single Pb. Nils spelar utom tävlan – som tur var för alla andra – eftersom han hade hela 21 poäng i årets debutrunda!
Den som segrade gjorde eagle på hål 7 (par 5) utan större ansträngning! Vi som varit här vet att man då måste slå över ett vattenhinder som känns om hela Röda Havet.