Skip to main content

2022-04-27 Sista tävlingen säsongen 2021/22

Bästboll

Säsongen sista tävling står för dörren och vi är oroliga för vädret. Prognosen säger 20 mm regn och vi är osäkra på om vi skall köra tävlingen! Vi beslutar oss för att köra och det kommer inget regn!! Det blev fantastiskt golfväder. Perfekt!

Det var partävling, bästboll på agendan och vi hade några resultat som höjde sig över mängden. Bäst var Berit Bätz och Lars-Göran Rådström med 48 poäng. En ynka poäng efter kom Kristina och Karl-Erik Hedman. Bronspengen la Monica Schneider och Eva beslag på med 42 poäng. Strax utanför pallen kom Susanne och Johan Holst med 41 poäng.

Närmast hål var Lena Leghammar och Eleonore Gränefjord. Delad glädje är dubbel glädje!

På torsdagens pubkväll, när det var prisutdelning, hade vi också en puttningstävling. Det blev en spännande tillställning! Segrare blev Yvonne Lindwall. Tvåa kom Rolf Sundström och på tredje plats efter ett spännande särspel kom Karl-Erik Hedman.

Grattis alla pristagare!