Skip to main content

Senator Mar Menor Senator Golf & Spa Resort

April 2022 erbjudande

La Serena golf websida

Kick-start på golfsäsongen 2022 i sol och värme.

Kom till charmiga Los Alcázares och vår populära resort SENATOR MAR MENOR.

Dags för damma av klubborna, La Serena Golf är ett perfekt område om du vill komma igång med årets golf och kunna njuta av solens varma strålar.

upptill 3.000 kr rabatt*, en månad inkl golfspel, i delad tvårums lgh

Anläggningen ligger knappt en timmes bilresa från Alicantes flygplats .
Det är bara 1,5 km in till Los Alcázares, den närmaste staden, dit det går bussar måndag till lördag från hotellet. Vi har också cyklar till utlåning för våra gäster.

Lägenheterna på Senator har en hemtrevlig inredning. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till hotellet och bara 100 m från La Serena Golf Club och alla våra lägenheter håller hög standard. Lägenheterna har fullt utrustade kök inkl tvättmaskin. Det finns lägenheter med 1 sovrum och 1 badrum såväl som större lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Det finns gratis höghastighetsfiber (WiFi).

Garageplats och förvaringsförråd i källaren erbjuds alla gäster kostnadsfritt.

Inte långt från Senator ligger Los Narejos med en av Spaniens allra bästa stränder (topp 6) där du kan segla, dyka, surfa, paddla, bada eller sitta på en strandrestaurang och njuta av den fantastiska utsikten som erbjuds.

Golf spelas närmast på vår “hemmabana” La Serena, dessutom finns det möjlighet till spel på ytterligare 12 banor inom ca 30 minuter från Senator Mar Menor Golf & Spa Resort. På Serena finns det en trevlig restaurang, driving range och ett flertal övningsgreener för putt och närspelsträning.

Vi har svenska golfvärdar på plats som erbjuder er bästa möjliga personliga service.

Vi arbetar med fria ankomsttider, för att ni skall kunna hitta bästa möjliga flygförbindelse för er longstay-vistelse.

Vi har samarbete med biluthyrare och buss/taxibolag om ni önskar hjälp med hyrbil eller transfer.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf 

* Bokningar april (endast ankomst & avresa inom april)