Skip to main content

Hacienda del Álamo

Longstay

HDA websida

Hacienda del Álamo är en anläggning där vi erbjudit longstay-resor i 3 år.

Hacienda del Alamo ligger geografisk placerat mellan regionhuvudstaden Murcia och Cartagena. Avstånd till Alicantes flygplats är 12 mil och tar en dryg timme att köra. Avstånd till Corveras flygplats är 2 mil och tar ca 20 minuter att köra.

Hacienda del Alamo är en anläggning med ett 4-stjärnigt hotell med 145 rum och ca 100 toppmoderna lägenheter. På hotellet finns det SPA och restaurang. Klubbhuset har en egen restaurang med en härlig terrass med utsikt över golfbanan. Det finns även andra restauranger inne på området för de som vill ha ytterligare variation. Det finns också en mindre matbutik på området.

Som longstay gäst har ni medlemskap i 3 golfbanor, Hacienda del Alamo, Mar Menor och Saurines. Hemmabanan Hacienda del Alamo är ritad av Dave Thomas. är par 72.

Övningsområdet på Hacienda del Alamo är fantastiskt. Här finns två fullutrustade studios, en väl tilltagen drivingrange med såväl grästee som utslagsmattor. Det finns en stor putting green, och en green för chip och bunker-träning. Det finns dessutom en 6 håls träningsbana (Academy course) som är ett bra komplement till såväl träningsupplägg som spel på 18-håls banan.

På Hacienda del Alamo kan vi erbjuda en unik longstay vistelse för er som vill ta grönt kort och börja spela golf! Genom vårt samarbete med Thomas Johansson (som driver UGolf Academy) och hans kollega Mark Dewdney erbjuder vi er att ta grönt kort på plats i Spanien. Om båda eller bara en av er är nybörjare spelar ingen roll, vi tar hand om er och lär er grunderna. Ni får som deltagare i dessa grönt kort longstay-resor möjlighet att spela och träna obegränsat på träningsanläggningens Academy Course.

På Hacienda del Alamo finns också tennisbanor och padelbanor för er som vill sporta ytterligare!

Vi har svenska golfvärdar på plats som erbjuder er bästa möjliga service.

Vi arbetar med fria ankomsttider, för att ni skall kunna hitta bästa möjliga flygförbindelse för er longstay-vistelse.

Vi har samarbete med biluthyrare och buss/taxibolag om ni önskar hjälp med hyrbil eller transfer.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf