Skip to main content

La Encarnación – Los Alcázares 

Vi har i 5 år samarbetat med La Encarnación som ligger vid strandpromenaden i den trevliga staden Los Alcázares. La Encarnación har utöver hotell och lägenheter också stans bästa restaurang.

Det finns 2 typer av lägenheter för våra longstay gäster. Det finns 2 sovrums lägenheter med havsutsikt på våning 2 och 3.

Strax intill nämnda lägenheter har vi helt nyrenoverade -2021 – toppmoderna lägenheter (ej med havsutsikt) men en fantastiskt mysig atriumgård, detta liggen en ”wedge” till strandpromenaden. Även dessa lägenheter är med 2 sovrum.

I närområdet finns ett antal restauranger och matbutiker. Längs med hela strandpromenaden finns trevliga små chiringuitos (strandbarer) där man kan ta en fika på sin promenad. Parkering finns för varje lägenhet.

Vill du bo i en genuin spansk by nära restauranglivet och en fantastisk strandpromenad då är La Encarnación det självklara valet. Alla golfbanor ligger inom 20 minuter från La Encarnación

Som longstay gäst med boende på La Encarnación har ni medlemskap i 4 golfbanor, El Valle, La Torre, Hacienda Riquelme och Alhama Signature. Samtliga banor är ritade av Jack Nicklaus. Ni spelar obegränsat antal rundor och betalar en spelavgift på 9 Euro per person och runda. Vill man komplettera med ytterligare banor finns det möjlighet till det då vi samarbetar med många golfklubbar i regionen.

Shortstay gäster betalar en spelavgift på 3 Euro per person och runda
Vi har svenska golfvärdar på plats som erbjuder er bästa möjliga service.
Vi arbetar med fria ankomsttider, för att ni skall kunna hitta bästa möjliga flygförbindelse för er golf-vistelse.
Vi har samarbete med biluthyrare och buss/taxibolag om ni önskar hjälp med hyrbil eller transfer.


Costa Cálida – Spaniens sista orörda juvel – Golfparadiset.

Stay4Golf är Costa Cálida experten där det spelas golf hela året

Costa Cálida – den varma kusten – med mer än 200 km kuststräcka med häpnadsväckande och ibland dolda stränder, spektakulära berglandskap, tallskog och den berömda lagunen Mar Menor som är Europas största saltvattenlagun.

Här hittar du det ”äkta Spanien”. Här kan du andas in den starkt berusande doften av Medelhavets blandning av apelsin- och citronplanteringar, mandel- och olivträdsblomning, samt återfinna smala kullerstensgator och kalkfärgade hus.

Murcias turistbyrå

Med 22 högklassiga banor, utgör Costa Cálida en av de främsta destinationerna för golf i Europa

Är du amatör eller proffs kan du spela längs hela kusten under alla årstider. Alla banorna ligger inom en radie på 50 kilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

Några av banorna är designade av stjärnor såsom Jack Nicklaus, Dave Thomas, Severiano Ballesteros, Cabell B Robinson och Manuel Piñero som med sina erfarenheter och passion för sporten formgivit ett antal riktiga ”pärlor” som är väl värda att utmana!

COSTA CÁLIDA Golf


Costa Cálida experten – Stay4Golf