Skip to main content

Stay4Golf i Bollnäs

Vi besökte tävlingsveckan i Bollnäs där Stay4Golf sponsrade torsdagens tävling! Det är alltid lika kula att komma tillbaka till Bollnäs och träffa alla som bidrar till den fantastiska stämningen! Som vanligt var det fullproppat på anläggningen med husbilar, husvagnar, tält, mm. Vi bodde på trevliga Norrfly Herrgård där Madde och Micael tog väl hand om oss som vanligt!

Banan var som vanligt i ett fantastisk skick vilket bidrog till många fina resultat i tävlingen!

Det var åter fullt i Stay4Golf´s tävling med nästan 300 startande med första start redan kl 6 på morgonen!!

På kvällen var det även dags för det traditionella  “ankracet” i bäcken som ringlar över golfbanan. Massor av plastankor som hejas fram av alla glada golfare på plats! De ankor vi satsade på guppar fortfarande fram i bäcken (tror vi)!

Vi spelade en partävling i 2 klasser och tävlingsformen var 6 hål bästboll, 6 hål foursome och 6 hål greensome. Vinnarna i A-klassen blev Kjell Åhlund och Björn Klaesson med 43 poäng. Tvåor blev Gunilla Runberg och Jon Hammarstedt, även de med 43 poäng, och bronspengen la Malin Andersson och Niklas Prytz beslag på med sina 41 poäng.

I B-klassen vann Alice och Edwin Johansson med 45 poäng! På andra plats kom Jonas Englund och Lars Åkerblom med 42 poäng och på tredje plats med 42 poäng kom Dennis Bergman och Emil Norell.