Skip to main content

Stay4golf på Gotland

Efter Stockholms- och medeltidsvecka, var det dags för EVENEMANGET – Stay4Golf avslutning på Sommartouren i Slite

Vi har nu avslutat Stay4Golf´s sommartour. Tyvärr fick vi ställa in i Nyköping på grund av vädret. Det var jättetråkigt, men vädrets makter rår vi ju inte på.

Vi avslutade därefter med årets sista tävling på Gotland. Det var ett trevligt återseende med många som besökt oss i Spanien.

Det var ju oroliga tider vad gäller vädret, så många kollade sina väder-appar och det var intressant att se hur olika prognoser vi lyckades få!  Det visade sig så småningom att vi här skulle få tur med vädret!
Det var glädjande och påverkar såklart även humöret hos golfarna! Vi kunde även se det i resultatet, det blev många fina resultat i tävlingen!

Efter 9 hål bjöds det på fika i kiosken. För de allra flesta blev det en fin stund i solen för att inhämta ny energi.

Det blev en hård kamp i tävlingen. Bäst lyckades Anja och Thomas Lindholm med 45 poäng, på samma poäng med ngt sämre hcp kom Pirjo och Gustaf Lundqvist samt bronspengen lade Britt och Göran Karlsson beslag på, med 44 poäng.

Närmast flaggan idag på hål 15 var Tommy Carling med knappa 2.10 meter från pinnen!

Ett specialpris hade vi också, det gick till Lasse Nilsson, som gjorde både eagle och birdie på dagens runda.

Alla priserna delades ut på kvällen var det dags för middag på klubben. Det var lamm och buffé på agendan och det var mycket gott och uppskattat. Lammet hade preppats hela dagen bakom klubbhuset!

Ett speciellt tack till Bo Lennart och Yvonne som hjälpte till med planering och genomförande på ett utomordentligt trevligt sätt.

Stort tack till alla för en trevlig dag! 

Nu blickar vi fram mot en härlig tid i Spanien!