Skip to main content

2023-02-10 La Manga

La Manga gästerna har anlänt och är i full gång redan. Första tävlingen är avklarad och även vår välkomstmiddag på La Quinta. Det var ett glatt gäng som applåderade de första pristagarna.

Det var en lite kylslagen morgon när vi skulle ut på vår första tävling på La Mangas Södra bana, så det var jacka på vid första tee! Vinnare i första tävlingen, som var en partävling (bästboll), blev Anja och Thomas Lindholm på 38 poäng. På andra plats, också med 38 poäng, men med något högre hcp, kom Barbro och Håkan Ternebrink. Det var en hård fight även om bronspengen. Annika och Kenneth Fransson gick segrande ur den kampen med 35 poäng. De som hamnade precis utanför pallen med 35 poäng och högre hcp var Rose-Marie och Håkan Lindqvist.

Närmast hål kom Jan Berglund med 2,79 från pinnen.

Grattis alla pristagare!