Skip to main content

2023-02-16 Pubafton, prisceremoni och mat!

Välkomna till Pubafton, i kväll är det tre tävlingar att avrapportera. Denna vecka har varit lite annorlunda då det varit European Pro Tournament på Serena!

Björn informerade om att det är väldigt VIKTIGT att NI anmäler Er till tävlingarna så tidigt som möjligt så S4G hinner avboka tider som inte används, annars får S4G betala för dessa tider till klubbarna! Detta gäller även olika aktiviteter!

Nya golfbanan Altaona så träder avtal i kraft först i Mars 2023. Just nu kostar en greenfee 45 Euro, betalas kontant med jämna pengar vid start till S4G värd. Det är även en licens på 3 Euro som betalas i deras kansliet på banan!

Fredag kväll ” På spåret final” för de som så önskar ses vi på Golfklubben kl 19,00. Det går även bra att beställa mat!

Nästa vecka ingen gympa den 21/2 tisdag morgon! Det kommer att bjudas på semlor och kaffe på kansliet mellan klockan 10:30 och 13:00 den 21/2!

Nästa fredag 24/2 är det quiz och paella buffé Kl 19,00. Se vidare aktiviteter på veckoplanen på kansliet eller på nätet!

När Ni ändrar ert handikapp, så kommer det in i systemet först efter en vecka, så ni spelar hela veckan på tidigare hcp!

När vi spelar på andra golfbanor och skall samåka dit meddela detta i kommentars fältet vid anmälan så kan vi lägga bollarna i närheten av varandra!

NU övergår vi till att hedra de som lyckats i tävlingarna!

El Valle bästboll pb.

Närmast hål; Per Leteus på 4,76 meter!

Paret som segrade med 40 poäng; Tommy Berg och Karin Larsson

Strax efter har vi Arvid Løken och Else Myhrer Nyborg med 37 poäng! Tätt följd av Kjell Olsson och Mark Nesling med 36 poäng!

Saurines bästboll Pb.

Dags igen för Per Leteus närmast flagg med 10,45 meter!

På 40 poäng segrade Jan Norberg och Ronny Hjelte!

Andraplats har vi Arvid Løken och Else Myhrer Nyborg med 39 poäng!

Därefter Per Leteus och Stefan Jansson med 39 poäng!

Fjärde plats; Gustaf och Pirjo Lundqvist med 36 poäng!

La Serena singel slaggolf!

Närmast flagg på hål 3 Anne Bogren på 3,15 meter!

Rangordningen på medaljörer är Kjell-Åke Hedblom på 71 slag netto! Berth Svensson 72 slag netto! Bengt-Åke Åkerlund 75 slag netto!

Sen strax under pall plat; Ronny Hjelte, Karin Larsson och Rose-Marie Bergman med 76 slag netto!

Vi aplåderar och gratulerar alla vinnare!