Skip to main content

2023-10-18 lagtävling i valstakt

Åter en vacker dag på gång i golflandet! Det var idag dags för lagtävling i valstakt! Alltid lika populärt. Idag var det dessutom nybakat för spelarna vid incheckning.

Bäst på valsen var Karin Bringner, Pia Erlandsson, Christer Bringner och BAsse Mattsson med 100 poäng jämt! Silvermedaljen lade Rakel Axebro, Barbro Österlund, K-G Lundström och Bert-Ove Karlsson beslag på med 98 poäng. Det var en hård kamp om tredjeplatsen och med 92 poäng och lägst sammanlagda hcp kom Annette Alm, Ann Christin Pedersen, Sten-Inge Alm och Tonni Pedersen. Strax utanför pallen med samma poäng Kom Lena Eriksson, Anna-Lena Rosenqvist, Stig Lundgren och Leif Jönsson.

Närmast hål var Thomas Dehmer med ett kanonslag som var 0,5 cm från koppen!! Så när HIO!

Grattis alla pristagare!

Prisutdelningen hade vi på kvällen pubträff.