Skip to main content

2024-03-02 La Manga Norra – bästboll och prisutdelningar på Restaurang Si!

En episk morgon öppnar upp sin famn, strax runt klockan tio står en gäng Stay4golfare beredda på första tee för dagens batalj på La Manga Norra. En ljum förmiddag som senare under dagen blåser upp till en bris vilket kan vara enerverar för vissa golfare

När kvällen smyger sig på samlas vi på sportresturangen Si! för ett skrovmål med god dryck därtill. Jätteroligt att alla gått man ur huse och slutit upp till vårt samkväm.

Vi hade en tävling att redovisa som vanligt börjar vi med närmast hål, dagen till ära så ”snuvades” Carl på sin prenumeration som närmast hål segrare, idag klev Gunnar L fram och lag upp bollen drygt 4 meter får hål

Bästboll då gäller det att spelar ”klokt” och täcka upp för varandra det förklarade dagens vinnare målande, nämligen Kerstin som tillsammans med Kenneth tog hem dagens ”viktoria” med hela 44 poäng endast 2 poäng bakom landade Meta och Gunnar L på silver plats, brons slanten knep Ewa och Lasse med 40 poäng. Dagen resultat var alltså är yttersta märke, grattis alla pristagare.