Skip to main content

2024-03-08 La Manga Norra – DOLD bästboll och prisutdelningar på Restaurang Si!

Fredagen den 8:e mars var det dags för säsongens sista tävling på La Manga (med La Manga gänget) för skapa extra spänning och ovisst utfall så spelade vi en DOLD bästboll med en hel del “oheliga” allianser!

Sista kvällen med gänget med prisutdelning på Si!

Först skulle vi ära all för tisdagen den 5 mars singel tävling på – SÖDRA. Dagen bjöd på en ordentligt vind som var väldigt svår bemästrad. Vi tar det från börja på hål 2 var det närmast hål, det var Theo som lyckades bäst md 4,78 m från hål. Nu till tävlingen som spelades som poängbogey, man brukar säga släkten är värst men i detta fallet var familjen för vinnare var närmast hål vinnarens pappa nämligen Fredrik, han tyglade kastvindarna bäst idag med 36 poäng. På andra plats var det Gunnar L som hade samma poäng som trean med lägra handikapp, brons slanten tog Tomelillas stolthet hem Ingvar O, vi hade 4 pristagare och det gjorde samlingen komplett med kvinnlig flärd Kerstin Li!

Till dagens drabbning, som bjöd på riktigt bra resultat, eftersom det var DOLD bästboll så var alla ovetande om sin partner. Från början närmst hål på Norra banan på no 2 var Tore H med 2,24 m från koppen.
På första plast med smått uppseendeväckande resultatet 48 poäng fann vi ekvilibristiske och joviale
Lasse O som fick väldigt god hjälp av Majen. På silver plats fann vi Tore H och Leif L med 40 poäng samt tredje plast hittade vi Kerstin Li och Gunnar L endast ett poäng efter silver plaketten.

TACK alla som gjort denna månad på La Manga, trevlig, trivsam och toppen,