Skip to main content

Hösten 2022 – en återblick!

Vi stänger nu 2022 och ger oss in i det nya året! Innan vi stänger helt tar vi en liten tillbakablick på allt som hänt under hösten.

Vi håller ju till på Costa Calida (Den varma kusten) i Murcia-regionen och hösten 2022 har Costa Calida verkligen gjort skäl för namnet. Det har varit fantastiskt väder hela hösten!

Utöver våra andra trevliga boenden i distriktet har vi i höst invigt vårt nya boende på La Manga – lägenheterna på La Quinta. Det var mycket uppskattat med dessa lägenheter och den uppvärmda poolen gjorde ju att vi kunde hålla på med vattengympan rätt länge!

Utöver alla tävlingar vi har i distriktet arrangeras det ju mycket annat kul också! På tal om tävlingar hade vi rekord i antal deltagande i en och samma tävling, vi var 136 startande i månadsskiftet oktober-november i en av våra par-tävlingar!

Utflykter tycker vi är jättekul och vår reseledare Eva hade mycket spännande för sig under hösten.

Det var matlagningsaktiviteter, utflykter till vindistriktet Jumilla för att prova på deras goda viner, stadsturer, besök på Likör 43 fabriken, båtutflykt i lagunen och ut på medelhavet, ”bubbel, babbel och fix” utflykter för damerna, mm. Det var mycket som hände för de som ville ha ”Mer än bara golf”!

Som vanligt hade vi en del golf-clinics med duktiga tränare. Vi samarbetar med Diego Thorné på Serena, Thomas Johansson på Hacienda del Alamo och Anthony på La Manga. Mycket uppskattat med våra clinics och kul att se hur de flesta tar med sig goda tips för att förbättra sitt spel!

Den 5 november hade vi stor fest med 3-rätters festmiddag på Serena golfklubb. Underhållningen stod Klasse Möllberg för. Klasse lika bra som alltid med en härlig ”låtskatt” med en mix av nya och gamla låtar blandat med härlig allsång. Vi fick också möjlighet att lyssna på några låtar på sågen, en finstämd Sandviken Stradivarius! Häftigt!

Äventyrsgolf har vi spelat en hel del under hösten och vi hade faktiskt nytt rekord i antal deltagare den 6 november med 48 glada spelare! Jättekul! Som vanligt avslutar vi alltid våra utflykter till äventyrsgolfen med en god bit mat till prisutdelningen.  

När vi närmade oss juletider laddades det som vanligt upp med rejält med tävlingar och festtillfällen.

Vi hade adventsfika med glögg, knäck och saffransbullar. Vi firade Lucia den 13 december. Vi avslutar alltid året med jul-tävlingar och julfest och mellandagstävlingar samt nyårsfest och nyårstävling, det blev många glada vinnare som vanligt!

Som många vet har vår kära medarbetare Nils Wågert somnat in den 19 november. Vi saknar honom alla och vi vet att han hade önskat att allt skulle fortsätta som vanligt.

Nu blickar vi fram mot en vår med nya tävlingar, härliga utflykter och annat trevligt!

Stay4Golfarna