Skip to main content

Stay4Golf’s Sommartour del I på Bjäre GK

Nu var det åter dags för Stay4Golf´s sommartour! I jättefint väder träffades vi på härliga Bjäre Golfklubb för säsongens första tävling! 

Som vanligt var det hög stämning när alla vintergolfarna träffades för att fajtas och umgås även på sommaren. Många gamla bekanta, men även en del nya tävlande på plats idag! Efter 9 hål var det fikapaus med goda korvar från Per i Viken.

Efter en fin dag på golfbanan samlades många på uteplatsen och begrundade missade puttar och lutande greener och några började så smått förbereda sig för kvällens middag.

Middagen bestod av en Bjäre-inspirerad buffé som avslutades med en väldigt god rabarber-dessert.

I slutet av middagen var det dags för kaffe och prisutdelning. Det var många som toppat formen så det blev jättebra resultat denna dag. Bäst lyckades Lena Vännman och Jan Olsson med 45 poäng. Strax efter, med 44 poäng, kom Liliann och Kent Rundbäck. Bronspengen togs av Annette och Göran Mattsson med 42 poäng. Strax utanför pallen kom Örestads-tjejerna Karin Larsson och Marianne Rosén, också med 42 poäng.

Närmast hål-priset gick till Yvonne Boström med finfina 0,88 meter från flaggan.

Så fort prisutdelningen var klar var det några som rusade iväg till fotbolls-EM för att se Italien-Spanien. För oss Spanienvänner blev det tyvärr inget bra utfall!

Stort tack till alla för en trevlig dag och grattis till alla pristagare. 

När Stay4Golfarna lämnat kunde lugnet åter lägra sig över Bjäres nejder