Skip to main content

Bollnäs golfvecka 2022

Vi besökte tävlingsveckan i Bollnäs där Stay4Golf sponsrade torsdagens tävling! Vi träffar många bekanta och det är en fantastisk stämning bland alla husbilar och husvagnar! Banan var i år i kanonförfattning! Vi har aldrig upplevt den så fin någon gång!!

Vi bodde på trevliga Norrfly Herrgård, som ligger precis vid golfklubben, där vi som vanligt hade det jättebra!

Det var fullt i Stay4Golf´s tävling med 288 startande med första start redan kl 6 på morgonen!! Vi spelade en partävling i 2 klasser och tävlingsformen var uppdelad på 3 olika spelsätt, 6 hål bästboll, 6 hål foursome och 6 hål greensome. Vid 6-tiden på kvällen var det dags för “ankrace” i bäcken som ringlar över golfbanan. I år sattes rekord och alla 1000 ankorna var sålda! Tyvärr var de ankorna som vi köpte inte i form, så där blev det inga vinster!

När sista bollen var i mål vi halv-9 tiden var det dags för prisutdelning vid restaurangen. I det fina vädret var blev det en härlig stämning när vinnare applåderades och segertal skulle hållas.

Vi hade en närmast hål tävling på det spännande 13:e hålet. Alla som prickade green fick pris och närmast hål kom Alice Johansson med fantastiska 14 cm från pinnen, men det var en otroligt hård kamp då Emil Norell som gick i samma boll satte upp sin boll 17 cm från pinnen precis innan Alice skulle slå. Snacka om drama!

Grattis till alla pristagare! Vi ses nästa år!