Skip to main content

Sommartouren i Umeå

Efter besöket på Bollnäs Golfklubb är det dags att dra norrut i landet för del 3 av sommartouren. Det är Norrmjöle GK utanför Umeå som gäller.

Vi kom fram till Umeå lagom till regnet som kom under helgen, men det hann blåsa över och vi kunde genomföra tävlingen på måndagen i perfekt golfväder!! Det enda smolket i bägaren var att helgens regn gjort att det inte gick att använda golfbil och detta gjorde att några behövde hoppa av tävlingen. Det var självklart tråkigt att alla inte kunde vara med, men vi blev ändå 80 startande!

Det var många kära återseenden från vinterns Spanien-vistelser!

Det blev en härlig runda på en bana i mycket bra skick med tanke på allt regn som fallit! Det bjöds på uppskattad fika i halvtid. Det behövdes lite ny energi i det fina vädret!

Efter avslutad runda var det dags att göra sig redo för kvällens middag och prisutdelning som vi hade på Norrmjöles Golfrestaurang. Det serverades en jättegod buffé.

Dagens vinnare blev Lares-Åke Kjellson och Roger Henriksson med 43 poäng. En pinne bakom hittar vi Ulrika och Dag Hellsing med 42 poäng och på tredje plats kom Lena Andersson och Håkan Jansson med samma poäng, men något högre hcp.

Närmast hål idag var Håkan Jansson med 3,04 meter från pinnen.

Grattis alla pristagare!