Skip to main content

Tävling i Bollnäs

Det var dags för årets golfvecka i Bollnäs. Vi kom fram till ett mycket blött Bollnäs där regnet hade ställt till problem för klubben med inställda tävlingar måndag och tisdag som följd. Tävlingen på onsdagen genomfördes som planerat och Stay4Golf´s tävling på torsdagen gick av stapeln som planerat. Tyvärr var det ju inte bästa möjliga väder. Det var en mulen dag med lite duggregn av och på hela dagen.

Trots vädret var det en god stämning som vanligt! Dessutom var det fantastisk bra resultat med tanke på omständigheterna.

Det blöta vädret gjorde att rundorna tog lite längre tid än vanligt och vi påbörjade prisutdelningen strax innan klockan 10 på kvällen då det var närmare 300 startande!

I A-klassen vann Saga Ferm Skoglund och Christer Ferm med 45 poäng. På silverplats kom Jens Fröderberg och Wilma Olsson med 44 poäng och på tredje plats kom Adam och Bo Andersson med 43 poäng.

I B-klassen vann Joaquim Backa och Jon Pettersson med 46 poäng. Lina Hillgren och Emil Norell tog hand om andraplatsen med 43 poäng och bronspengen gick till Natali och Mikael Ingeroth med 41 poäng.